Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei zile până la Untold Festival. Avem toate datele și declarațiile celor implicați în eveniment

0 53

untold (4)UNTOLD Festival, cel mai așteptat festival al anului 2015 în România, se apropie cu pași repezi. Pentru cele patru zile de poveste, 30 iulie – 2 august cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume urcă pentru prima dată pe aceeași scenă: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE .

UNTOLD Festival va prezenta fanilor peste 170 de artiști, 8 scene principale, 4 zile, un program încărcat cu peste 80 de ore de muzică și, nu în ultimul rând, o mulțime de activități desfășurate pe timpul zilei. Unicitatea festivalului este creată de premierele pe care a reușit să le prezinte încă de la prima ediție, printre care și faptul că cei mai îndrăgiți artiști electro-music-dance urcă pentru prima dată pe aceeași scenă la Cluj-Napoca. De asemenea, publicul are prilejul de a se bucura atât la atmosfera de festival, cât și de specificul local și facilitățile orașului, generând pe cele 4 zile un trafic cumulat de aproximativ de 300.000 de persoane.

Ne bucurăm că sunt alături de noi reprezentanți ai autorităților locale și județene și salutăm implicarea acestora în aspectele organizatorice ale festivalului care țin de măsurile de protecție, prevenție și prim ajutor al festivalierilor. Amploarea și dimensiunea festivalului impun anumite măsuri de siguranță pe care le-am putut estima cu ajutorul persoanelor specializate implicate și ne cerem scuze localnicilor pentru eventualul disconfort creat” spune Bogdan Buta, Director General UNTOLD Festival.

Clujul va avea de câștigat din acest eveniment, din perspectiva imaginii, din punct de vedere economic și financiar. Acest eveniment major al Capitalei Europene a Tineretului va pune definitiv Cluj-Napoca pe harta europeană și, de ce nu, mondială, a marilor evenimente-spectacol.

Îmi cer scuze clujenilor pentru restricții, înțeleg criticile, însă sper ca cetățenii să înțeleagă faptul că beneficiile pentru oraș, pentru comunitate, sunt enorme și că aceste măsuri sunt necesare pentru a garanta siguranța participanților la eveniment. Subliniez încă o dată caracterul ultra-temporar al acestor măsuri. Vorbim de 50.000 de oameni – în ultimele luni am avut în fiecare săptămână întâlniri cu reprezentanții poliției, jandarmeriei, ISU, cei care vor asigura ordinea și siguranța publică. Suntem pregătiți, vom asigura transport 24 de ore din 24 pe perioada festivalului și toate măsurile care se impun.” spune domnul Primar Emil Boc.

untold (5)

Suntem mândri de asocierea cu UNTOLD Festival și bucuroși că prin susținerea acestuia contribuim încă odată la dezvoltarea comunității locale din Cluj-Napoca. URSUS este alături de UNTOLD Festival din două motive. Un motiv este că UNTOLD Festival are ambiția de a deveni cel mai important festival din această parte a Europei, iar ca rege al berii în România trebuie să onorăm distracția. Un alt motiv, la fel de important, este faptul că acest festival are loc la Cluj –Napoca iar URSUS are o datorie față de orașul în care a fost fondat, un oraș universitar vibrant, tânăr și cu o energie aparte. Apreciem colaborarea bună pe care am avut-o până acum cu echipa de profesioniști care este implicată în organizarea festivalului. De asemenea ne bucură cooperarea foarte bună cu autoritățile. URSUS este parte din povestea UNTOLD nu doar cu sponsorizarea festivalului ci și cu efortul unei echipe logistice dedicate, din care doar la fața locului vor fi prezente 30 de persoane, și evident cu o bere pe măsura distracției.” au declarat reprezentanții Ursus Breweries.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More