Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tren de călători deraiat în zona Câmpia Turzii

0 175

Din cauza unei defecțiuni tehnice, un tren de călători a deraiat noaptea trecută în apropiere de Câmpia Turzii.

Un tren de călători a deraiat joi dimineața în zona Câmpia Turzii. Trenul Regio 3081 circula între Teiuș și Cluj-Napoca.

„CFR Călători informează că astăzi, 8 iulie 2021, in zona Câmpia Turzii – Valea Florilor s-a produs un deranjament în circulația trenului R 3081. Călătorii din tren au fost preluați de trenurile în circulație către destinația finală. Nu a fost afectată siguranța călătorilor”, au precizat reprezentanții CFR Călători.

Potrivi acestora, cauzele care au condus la producerea acestui deranjament sunt în curs de cercetare de o comisie care s-a deplasat la fața locului.

”Ne cerem scuze pasagerilor pentru disconfortul creat și îi asigurăm că măsurile care se iau au ca principal scop siguranța călătoriei”, a mai transmis CFR Călători.

Conform Clubferoviar.ro, ar fi vorba de trenul Regio 3081 care a plecat la ora 3.39 de la Războieni și urma să ajungă la ora 3.59 la Câmpia Turzii (trenul fiind Teiuș – Cluj Napoca). 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More