Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tren deraiat la ieșire din Dej. Garnitura a sărit de pe șine -FOTO

1 199

Un tren de persoane, care duminică seara a părăsit stația CFR Dej Călători, a deraiat la ieșire din Dej spre Cluj-Napoca.

Trenul Inter Regio 1756 care circulă de la Iași spre Timoșoara a sărit de pe șine la ieșire din Dej. Din fericire, incidentul nu s-a soldat și cu persoane rănite.

Deocamdată, circulația feroviară între Dej și Cluj- Napoca este blocată. Călătorii care așteptau trenul în Cluj-Napoca au fost informați că acesta va avea o întârziere nedeterminată.

„Trenul Interegio Iasi-Timisoara, deraiat la scurt timp dupa iesirea din gara Dej Calatori. Cauza: o supralargire a sinelor, spun mecanicul de locomotiva si conductorul de tren. Peste 200 de calatori asteapta nedumeriti de cele intamplate pe peronul garii. A trecut deja aproape o ora de la incident”, spune unul dintre călători.

ACTUALIZARE:

Traficul feroviar pe relația Dej Călători – Gherla se desfășoară conform graficului din Mersul Trenurilor

Trenul Inter Regio 1765 care circulă pe relația Iași -Timișoara a deraiat, în cursul nopții de 24 septembrie, la ieșire din gara din Dej. Nicio persoană nu a fost rănită, cei aproximativ 200 de călători fiind preluați de trenul IR 1406 din stația Dej Călători până la Cluj, de unde și-au continuat călătoria cu un tren suplimentar – IR 12056 – pentru direcția Timișoara.

La fața locului se află reprezentanți ai Regionalei CF Cluj, Poliției TF și criminaliști din cadrul Poliției Municipiului Dej, cauzele deraierii urmând a fi stabilite de comisia care anchetează evenimentul.

Pentru repunerea trenului pe linie se va interveni cu un tren macara de 125 tf și cu un vagon ajutor.

Circulația trenurilor pe relația Dej Călători – Gherla nu este afectată, traficul feroviar fiind operațional pe celelalte linii.

FOTO: Facebook Sorin Istrate

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. M Laur Razvan spune

    Traseul parcurs de acest tren (Iasi – Cluj – Timisoara si retur) este frumos, interesant deoarece trece din Moldova pana la in Banat. Strabate ROMANIA dintr-un capat in altul si se pot vedea diferentele, dar si frumusetile tari. Daca aveti posibilitatea, mergeti cu acest tren deoarece este o experienta deosebita.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More