Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trenul care a deraiat în timpul nopţii, la Coșbuc, repus pe şine

0 294

Trenul accelerat Sighetu Marmaţiei – Bucureşti Nord care a deraiat în comuna Coşbuc, din judeţul Bistriţa-Năsăud, la trecerea la nivel cu DN 17, a fost repus pe şine în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, fiind reluată circulaţia.

Reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud au transmis, în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, că trenul accelerat Sighetu Marmaţiei – Bucureşti, care a deraiat, a fost repus pe şine, după miezul nopţii, la aproximativ trei ore de la incident.

Potrivit unui comunicat transmis vineri seara de CFR, în trenul R 4126 erau 20 de pasageri, aceştia fiind transbordaţi cu mijloace auto până în staţiile Beclean pe Someş şi Dej Călători.

Deraierea s-a produs chiar pe o trecere la nivel cu drumul național care leagă Maramureșul de Bistrița Năsăud, astfel că şi traficul rutier din zonă a fost blocat aproximativ două ore.

Trenul circula pe ruta Sighetu Marmaţiei – Dej Călători şi avea şase vagoane. Penultimul vagon a fost cel care a deraiat de un boghiu, şi trenul a mai mers aşa aproximativ 600 de metri înainte că mecanicul să îl poată opri.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, doar o persoană a avut nevoie de asistenţă medicală după ce a făcut un atac de panică.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More