Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trenul Cluj-Napoca – București, întârziere de 180 de minute. Motivul: un deranjament tehnic la sistemul de dirijare a traficului.

0 358

Cel puţin 15 trenuri au întârzieri la sosire sau plecare din Gara de Nord, cea mai mare întârziere, de 205 minute la ora transmiterii ştirii, fiind înregistrată la sosiri, la un tren care trebuia să ajungă din Urziceni. Motivul- un deranjament tehnic la sistemul de dirijare a traficului.

Trenurile care trebuiau să ajungă la Gara de Nord de la Iaşi şi Cluj-Napoca, Vatra Dornei, Braşov sau Ploieşti au acumulat întârzieri la sosire care ajung, la momentul transmiterii ştirii, la 180 de minute în timp ce cea mai mare întârziere la plecări este tot de 180 de minute, la trenul care trebuia să plece spre mare, respectiv Mangalia.

CFR a anunţat, joi dimineaţă, că trenurile de călători care circulă pe segmentul feroviar Bucureşti – Ploieşti vor avea întârzieri la sosire şi la plecare din staţii, din cauza unui deranjament tehnic la sistemul de dirijare a traficului.

Echipele feroviare intervin, joi dimineaţă, pe segmentul de cale ferată Buftea-Chitila, pentru remedierea unui deranjament tehnic semnalat la sistemul de dirijare a traficului.

Circulaţia trenurilor care tranzitează staţiile Bucureşti Nord, Bucureşti Basarab, Chitila, Buftea, Periş, Crivina, Brazi şi Ploieşti se desfăşoară în cursul dimineţíi în condiţii speciale, de tip ”cale liberă”, până la finalizarea lucrărilor de repunerea în funcţie a sistemului de dirijare a traficului.

Trenurile de călători aflate în circulaţie pe segmentul feroviar Bucureşti – Ploieşti vor înregistra întârzieri la sosire şi la plecare din staţii, deoarece pe toată perioada intervenţiei se diminuează capacitatea secţiilor de circulaţie şi se prelungesc timpii de mers, a mai precizat CFR.

Trenurile de călători care circulă pe segmentul feroviar Bucureşti – Ploieşti vor avea, joi, întârzieri la sosire şi la plecare din staţii, din cauza unui deranjament tehnic la sistemul de dirijare a traficului.

Potrivit CFR, echipele feroviare intervin, joi dimineaţă, pe segmentul de cale ferată Buftea-Chitila, pentru remedierea unui deranjament tehnic semnalat la sistemul de dirijare a traficului

Circulaţia trenurilor care tranzitează staţiile Bucureşti Nord, Bucureşti Basarab, Chitila, Buftea, Periş, Crivina, Brazi şi Ploieşti se desfăşoară în cursul dimineţíi în condiţii speciale, de tip ”cale liberă”, până la finalizarea lucrărilor de repunerea în funcţie a sistemului de dirijare a traficului.

Trenurile de călători aflate în circulaţie pe segmentul feroviar Bucureşti – Ploieşti vor înregistra întârzieri la sosire şi la plecare din staţii, deoarece pe toată perioada intervenţiei se diminuează capacitatea secţiilor de circulaţie şi se prelungesc timpii de mers.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More