Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trimis in judecata pentru vatamare corporala grava si ultraj

0 48

arestattt

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului B.R., sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală gravă şi ultraj contra bunelor moravuri.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

În data de 26 octombrie 2013, în jurul orelor 22.00, inculpatul B.R. s-a aflat într-un local din municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş, de pe strada Vasile Lucaciu, unde a consumat băuturi alcoolice şi a avut discuţii contradictorii cu partea vătămată Ş.V., administratorul localului.

Inculpatul i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona capului părţii vătămate Ş.V., cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 40-45 de zile de îngrijiri medicale şi i-au pus în primejdie viaţa. În acest context, inculpatul a avut un comportament care a adus atingere bunelor moravuri şi a produs scandal public. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Baia Mare.

Această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More