Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tripla crimă ce a îngrozit toată țara: Un bărbat şi-a omorât soţia şi pe cei doi copii, îndemnat de o revelație religioasă

0 772

Un bărbat şi-a omorât soţia în vârstă de 42 de ani şi pe cei doi copii, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani, apoi s-a predat la Poliţie, în Braşov. Acesta crede că le-a făcut un bine soției și copiilor, trimițându-i într-o lume mai bună.

Familia Buliga locuia într-un apartament situat la etajul cinci al unui bloc de pe strada Stejarului, din cartierul braşovean Noua. Bărbatul a fost cu câteva zile înainte de crimă la Mănăstirea Şinca Nouă de lângă Făgăraş, pentru a se ruga. Se pare că înainte de a-şi ucide familia, el a vrut să se sinucidă, au spus anchetatorii.

”Un bărbat de 43 ani, din judeţul Braşov s-a prezentat la sediul IPJ Braşov, declarând că şi-a ucis soţia, de 42 ani, şi cei doi copii, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani. În acest moment, o echipă constituită din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov efectuează verificări pentru stabilirea circumstanţelor producerii faptei. Bărbatul este în custodia poliţiştilor, fiind audiat. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”, declarau reprezentanţii IPJ Braşov.

Florin Mircea Buliga a fost reţinut marţi seara pentru 24 de ore şi se află în arestul IPJ.

Bărbatul care şi-a omorât soţia şi cei doi copii nu îşi regretă faptele, fiind convins că şi-a trimis familia către o lume mai bună, spune purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori Braşov, Daniel Dancă. Potrivit acestuia, bărbatul a spus că este consumator de droguri.

Daniel Dancă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, a declarat, pentru MEDIAFAX, că din punctul său de vedere, bărbatul prezintă o labilitate psihică crescută.

”Din punctul meu de vedere, după ce am stat de vorbă cu el, prezintă o labilitate psihică crescută. Şi-a motivat fapta considerând, de fapt fiind convins, că în felul acesta a facilitat accesul membrilor familiei sale către o lume mai bună, unde aceştia să fie mai liniştiţi. Nu am observat să aibă urme de regret, real, asupra a ceea ce a făcut, fiind convins de teoriile lui. Urmează să mai facem investigaţii să vedem care era atmosfera în familie, dacă se certau sau nu se mai înţelegeau. El afirmă că după ce a comis fapta ar fi comunicat telepatic cu ei si i-au transmis ca sunt mai bine”, a spus procurorul.

Potrivit acestuia, crima a fost comisă noaptea, după ce femeia şi copiii s-au culcat. Înainte de a-şi omorâ familia, bărbatul a fost la Mănăstirea Şinca, unde mergea frecvent să se reculeagă.

 ”A ajuns acasă undeva la ora 21.00 şi s-a întâmplat după ce s-au culcat, în somn. Mi-a spus că în trecut a avut probleme cu alcoolul şi a participat la întrunirile alcoolicilor anonimi. Mi-a mai spus că ocazional consumă şi droguri-cannabis”, a adăugat procurorul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More