Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trupa CARGO revine la Dej într-un concert la Centrul Cultural ARTA

0 1.343

Centrul Cultural ARTA din Dej va găzdui miercuri, 25 aprilie, un nou eveniment de excepție organizat de Studio Magic Star. Este vorba despre concertul trupei Cargo, care revine la Dej după mai mulți ani.

Iubitorii muzicii rock de calitate sunt așteptați miercuri, 25 aprilie, cu începere de la ora 19, la un nou concert organizat de Studio Magic Star Dej, companie care a adus în orașul de pe Someș în acest an spectacolele susținute de Compact B și Mircea Baniciu.

Prețul unui bilet pentru concertul Cargo este de 60 lei, iar pentru achiziția anticipată (până în 23 aprilie) prețul este redus la 45 lei. Locurile în rândurile 1,2,3 și 8 nu beneficiază de reducere, anunță organizatorii.

Biletele se vor pune în vânzare din 16 aprilie, la distribuitori și la Centrul cultural Arta între orele 14-16. Marți și joi orar 14-18.

Mai multe detalii despre bilete și orar găsiți pe Pagina de Facebook a evenimentului.

afis concert cargoFormația CARGO ia ființă la Timișoara, în anul 1985. De-a lungul anilor, în cadrul formației au avut loc mai multe schimbări de componență, formula actuală fiind Adi Bărar (chitară), Adrian „Baciu” Igrișan (voce/chitară), Tavi Pilan (tobe), Ionuț Cârjă (clape) și Alin Achim (bass).

Datorită bogatei activități concertistice și de studio, formația se maturizează, își găsește drumul și genul muzical pe care nu îl mai schimbă,   muzica compusă devenind tot mai profundă, cu teme și texte diverse, trecând de la  socio-politic la iubire, istorie,  mistic, religie, supranatural. Toate acestea, alături de emblema „dracon” (stindardul armatei dacilor) fac ca astăzi,  formația CARGO să fie unică și ușor de identificat.

Melodii precum „Aproape de voi”, „Doi pași”, „Nu pot trăi fără tine”, „Mama” etc. sunt cântece de referință ale trupei, iar melodia „Dacă ploaia s-ar opri” de pe albumul „Spiritus Sanctus”, este considerată una dintre cele mai frumoase balade rock românești, fiind cea mai difuzată melodie de după Revoluția din 1989

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More