Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trupa de teatru ”Arlequin” Dej, la festivalul ”Eclairs de Scène” de la Toulouse

0 34

Trupa de teatru Arlequin Dej

În perioada 1-6 iunie, se desfăşoară la Toulouse (Franța)  cea de-a 29 ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii şi Tineret „Eclairs de Scène”, România fiind reprezentată de trupa de teatru „Arlequin” a Casei Municipale de Cultură din Dej.

Trupa „Arlequin” va prezenta pe scena festivalului, joi, 4 iunie, piesa de teatru „Partida de cărţi” după Marcel Pagnol, în regia lui Lucian Iosip, cu care a aparticipat și la festivalul ”Franthousiasme” de la Dej.

Din trupa de teatru ”Arlequin” fac parte Dan Borzan, Eugen-Cosmin Szekely, Sergiu Mureşan şi Alex-Ţigăoan, aceștia fiind însoțiți în Franța de profesorii Loredana Tomşa şi Lucian Iosip.

Organizat de Asociaţia FITE (Festival International de Théâtre d’Enfants), festivalul se desfăşoară la Teatrul „ Jules Julien” din Toulouse şi reuneşte anul acesta trupe sosite din: Armenia, Georgia, Egipt, Republica Moldova, Polonia, România, Rusia, Slovacia şi Franţa.

Programul manifestării cuprinde, de asemenea, pe lângă spectacole, o vizită ghidată în oraş, o paradă a costumelor, un târg de produse tradiţionale şi ateliere teatrale.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.