Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trupa de teatru ”Arlequin” Dej, la festivalul ”Eclairs de Scène” de la Toulouse

0 195

Trupa de teatru Arlequin Dej

În perioada 1-6 iunie, se desfăşoară la Toulouse (Franța)  cea de-a 29 ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii şi Tineret „Eclairs de Scène”, România fiind reprezentată de trupa de teatru „Arlequin” a Casei Municipale de Cultură din Dej.

Trupa „Arlequin” va prezenta pe scena festivalului, joi, 4 iunie, piesa de teatru „Partida de cărţi” după Marcel Pagnol, în regia lui Lucian Iosip, cu care a aparticipat și la festivalul ”Franthousiasme” de la Dej.

Din trupa de teatru ”Arlequin” fac parte Dan Borzan, Eugen-Cosmin Szekely, Sergiu Mureşan şi Alex-Ţigăoan, aceștia fiind însoțiți în Franța de profesorii Loredana Tomşa şi Lucian Iosip.

Organizat de Asociaţia FITE (Festival International de Théâtre d’Enfants), festivalul se desfăşoară la Teatrul „ Jules Julien” din Toulouse şi reuneşte anul acesta trupe sosite din: Armenia, Georgia, Egipt, Republica Moldova, Polonia, România, Rusia, Slovacia şi Franţa.

Programul manifestării cuprinde, de asemenea, pe lângă spectacole, o vizită ghidată în oraş, o paradă a costumelor, un târg de produse tradiţionale şi ateliere teatrale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More