Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Trupa de teatru ,,Morgana” din cadrul Penitenciarului Gherla va participa la Festivalului MultiArt pentru Deţinuţi

0 66

 

penitenciarul gherla

Trupa de teatru ,,Morgana” formată din 8 femei aflate în custodia Secției Exterioare Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, alături de actriţa Ramona Dumitrean și mezzosoprana clujeană Iulia Merca, vor participa cu piesa de teatru ,,A douăsprezecea noapte”, la a VI-a  ediție a Festivalului MultiArt pentru Deţinuţi, care va avea loc la Teatrul Nottara în zilele de 26 și 27 noiembrie.

Piesa de teatru este scrisă de William Shakespeare, iar regia este asigurată de către doamna Andreea Iacob, care a colaborat cu Penitenciarul Gherla în regizarea spectacolelor de teatru, încă de la primele ediții ale festivalului.

Festivalul MultiArt pentru Deţinuţi, un eveniment unic în spaţiul european, organizat de către Administrația Națională a Penitenciarelor, este o invitaţie de parteneriat adresată întregii societăţi româneşti, contribuind la soluţionarea problemelor de reintegrare socială a foştilor deţinuţi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More