Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trupa ”Pretty Dancers” din Dej, locul III la Campionatul Național de Majorete

5 75

prettydancers

Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca a găzduit ieri cea de-a VII-a ediție a Campionatul Național de Majorete. Trupa ”Pretty Dancers” din Dej a obținut locul III la secțiunea majorete hobby senioare.

Majoretele de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” au dovedit că munca multă și talentul le urcă pe podium. Fetele antrenate de prof. Anca Lazăr au impresionat publicul și juriul și au reușit performanța de a ocupa locul III la secțiunea majorete hobby senioare.

De remarcat că la Campionatul Național de Majorete au participat nu mai puțin de 50 de echipe din 25 orașe.

”Eu am format trupa aceasta din plăcere pentru muzică și dans. Am pornit cu 10 fete, am mers constant, am pus suflet în tot ceea ce am făcut. Am crezut în ele, am văzut că le place și am zis că trebuie să încercăm chestia asta. Noi am început să lucrăm pe o jumătate de sală de clasă, trebuia să mutăm băncile, am muncit practic în condiții improprii. Cu toate acestea, anul trecut, pe 6 iunie, am fost invitați la finala ”Dejenii au talent”, prima noastră ieșire cu public. Fetele au fost super încântate, practic atunci a fost startul nostru. Atunci nu m-am gândit că peste un an o să avem medalie cu tricolor la gât. A fost o experiență extraordinară, am ținut foarte mult să participăm la Campionatul Național de Majorete, fetele trebuiau să vadă ce înseamnă o asemenea experiență. Rezultatul e super-mulțumitor, bucuria e foarte mare”, a declarat pentru Someșeanul.ro Anca Lazăr, coordonatorul trupei ”Pretty Dancers”. Aceasta a ținut să mulțumească familiei Filimon pentru sprijinul financiar acordat, dar și directorului Colegiului Național ”Andrei Mureșanu” Dej, Axinte Bob, pentru încrederea acordată.

Fetele de la Dej au primit un trofee, medalii și diplome.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More