Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trupa Voltaj va susține un concert simfonic la Cluj. Toate încasările vor fi donate victimelor din Colectiv

0 35

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va găzdui, pe 3 decembrie, concertul „Din toată inima simfonic”, susținut de Trupa Voltaj alături de o orchestră formată din 45 de muzicieni. Încasările vor fi donate celor aflaţi în suferinţă în urma tragediei din clubul Colectiv.

Concertul de la Cluj-Napoca este cea mai mai mare producţie a unei formaţii româneşti, anunță organizatorii, fiind un eveniment muzical în care hiturile trupei vor fi cântate într-o manieră inedită, alături de o orchestră simfonică.

„Cu toate că, iniţial, ne doream ca banii strânşi din vânzarea biletelor de la Cluj să fie donaţi către copii, în urma evenimentelor de la clubul Colectiv, ne-am hotărât ca aceştia să ajungă la cei afectaţi de tragedie. Ne pare rău pentru tot ce s-a întâmplat şi suntem cu sufletul alături de ei”, a spus Călin Goia, solistul formaţiei Voltaj.

Biletele se vând la preţurile de 20 de lei si 40 de lei, fiind disponibile la casieria Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, în reţeaua magazinelor Germanos, Vodafone, Orange, Inmedio, Domo, la oficiile Poştei Române, în librăriile Cărtureşti şi Humanitas şi online, pe eventim.ro şi bilete.ro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More