Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trupul afaceristului clujean, înghițit de apele Deltei Dunării, a fost găsit după două săptămâni – VIDEO

0 74

Patronul unei agenții imobiliare din comuna clujeană Florești, Gabriel Pop, a dispărut în 24 martie în apele Deltei Dunării, după ce barca în care se afla împreună cu câțiva prieteni s-a scufundat.

Bărbatul a fost singurul care nu purta vestă de salvare și a fost luat de ape după ce barca s-a răsturnat. Ceilalți prieteni cu care se afla în barcă, Terhes Paul Tiberiu (din Dej), Gigi Ștefan (din Hunedoara) și Steț Ioan (din Sighetu Marmației) au scăpat cu viață și datorită faptului că purtau vestă de salvare.

Gabriel Pop se afla în Delta Dunării alături de mai mulți prieteni, cu care urma să-și sărbătorească ziua de naștere. A fost înghițit de ape cu o zi înainte de ziua de naștere.

gabriel pop floresti delta dunarii

Două săptămâni a fost căutat Gabriel Pop de către pompieri și polițiști, trupul neînsuflețit al acestuia fiind găsit abia după două săptămâni, agățat de un ponton, la doar câteva sute de metri de cabana familiei sale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More