Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trupul neînsuflețit al unui adolescent, scos de pompieri dintr-un lac

0 1.661

Tudor Niream, adolescentul de 15 ani dispărut de la locuința bunicilor încă din luna noiembrie a anului trecut, a fost găsit azi.

Duminică dimineața, pompierii sălăjeni au fost solicitați să intervină pentru scoaterea unui cadavru din apa lacului Vârșolț. Cadavrul a fost văzut de paznicul barajului, care a alertat imediat autoritățile. Pompierii sălăjeni de la secția din Șimleu Silvaniei au intervenit cu autospeciale și o barcă pneumatică de salvare.

”Duminică la ora 13.14, Secția de pompieri Șimleu Silvaniei a fost solicitată să intervină pentru a scoate cadavrul unei persoane din lacul Vârșolț. Pompierii au reușit să scoată trupul neînsuflețit al unei persoane neidentificate care plutea și se afla la o distanță de aproximativ 4-5 metri de mal”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

Inițial neidentificat, cadavrul persoanei înecate a fost identificat de către aparținători. Polițiștii și criminaliștii sosiți la locul descoperirii și-au dat seama că hainele persoanei înecate și semnalmentele corespund cu cele ale adolescentului Tudor Niream, dispărut în data de 23 noiembrie 2018 de la casa bunicilor lui din localitatea Recea Mare.

Rudele victimei au fost chemate să identifice cadavrul, iar confirmarea a venit ulterior că este vorba despre adolescentul dispărut.

Acum rămâne în sarcina polițiștilor criminaliști să stabilească circumstanțele în care s-a produs decesul tânărului, dacă a fost vorba despre un accident sau dacă adolescentul a murit în alte condiții.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More