Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

T&T Karting Transilvania și-a deschis azi porțile, lângă Dej – VIDEO

0 2.339

T&T Karting Transilvania, unica pistă de acest gen din regiune, și-a deschis azi porțile pentru iubitorii de automobilism și agrement.

Proiectul, derulat pe fonduri europene, a pornit ca idee încă din 2016, iar în ultimii patru ani a fost implementat ca o afacere de familie ce vine în sprijinul iubitorilor acestui sport, dornici de astfel de activități de divertisment.

T&T Karting Transilvania oferă o pistă de 800 de metri lungime și o lățime cuprinsă între 8 și 10 metri, iar iubitorii acestui sport, de la mic la mare, au la dispoziție 12 karturi, atât pentru adulți cât și pentru copii.

Pe lângă activitățile de agrement individuale sau de familie, T&T Karting Transilvania va găzdui în viitor și competiții sportive, de amatori sau chiar profesioniste, sau evenimente corporate și de tipul team-building.

Complexul se află la doar 5 kilometri de Dej, în localitatea clujeană Nireș (comuna Mica), adresându-se atât dejenilor, cât și locuitorilor din comunele din împrejurimi, dar și iubitorilor acestui sport din întreaga Transilvania, fiind un proiect unic în această zonă.

T&T Karting Transilvania este deschis în fiecare zi a săptămânii, de luni până sâmbătă (orele 10-21), iar duminica până la ora 18, iar pentru o plimbare de 10 minute adulții vor plăti 45 de lei, pentru karturile dedicate, iar copiii 25 de lei, pentru karturile de putere mai mică.

La inaugurarea de azi au participat zeci de curioși și pasionați de acest sport, dar și oficialități locale și județene, alături de vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Marius Mînzat, dar și invitați speciali, precum Bogdan Marișca și Sebastian Itu, campionii de la Napoca Rally Academy, care au oferit și o scurtă cursă demonstrativă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More