Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tu știi cât timp ai petrecut în total pe Facebook? O aplicație îți spune asta

0 242

timp pe facebook

Revista Time a creat o aplicație cu ajutorul căreia utilizatorii de Facebook pot să vadă cât timp au petrecut în total pe rețeaua de socializare, încă de la primul post.

Pe Facebook nu se găsește o astfel de aplicație care să-ți arate cât timp ai irosit, însă aplicația revistei Time, calculează prin intermediul unui algoritm câte ore ai petrecut pe Facebook de când ți-au făcut contul.

Aplicația poate fi accesată aici

Pentru a realiza testul, intrați în aplicație, apăsați NEXT, permiteți aplicației să ia date din contul vostru de Facebook și așteptați rezultatele testului. Pentru utilizatorii mai activi, calcularea rezultatului poate dura mai multe minute.

Facebook împlinește luna viitoare 10 ani de existență, fiind lansată în 4 februarie 2004. De atunci, peste 1,1 miliarde de oameni și-au deschis cont pe rețeaua de socializare.

În România, Facebook a prins la public mult mai târziu, majoritatea utilizatorilor români deschizându-și conturi după anul 2008.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More