Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tudor, încă de negăsit. Mesaj zdrobitor al unchiului său

0 1.264

Tudor Niream, adolescentul din Zalău dispărut din 23 noiembrie anul trecut, este de negăsit. Unchiul său a transmis un mesaj adresat cuiva, acel cineva care l-ar fi luat pe Tudor.

Tudor Niream, adolescentul din Zalău care a dispărut de la data de 23 noiembrie 2018 este încă de negăsit. Deși străzile Zalăului au fost împânzite cu afișe ce reclamă dispariția acestuia și în ciuda eforturilor supraumane ale oamenilor legii, deocamdată nu se știe absolut nimic despre destinul tânărului de doar 15 ani. În acest context unchiul lui Tudor, scriu cei de la Adevărul, a adresat un mesaj zdrobitor pe Facebook, mesaj ce pare a fi adresat cuiva, acel cineva care i-ar fi luat nepotul.

”Mesaj pentru cine vede. 44 de zile după  dispariţia lui Tudor Niream. În ultimele săptămâni s-au aflat voci cerând informații personale şi chiar acuzând familia lui Tudor că nu dau amănunte despre caz. Înțeleg firea omului de a digera o poveste cu belșug de amănunte dar să nu uităm că e vorba de viața unor oameni care peste noapte şi fără avertisment s-au trezit fără mezinul familiei. Mi se face greață când mă gândesc la ce s-a întâmplat şi nu pot dori acest lucru nici unui duşman. Scriu aceste cuvinte complet conştient că acolo undeva există o creatură infectă care a avut ceva de a face cu dispariția lui Tudor, și care într-un fel sau altul, se ține la curent cu cazul! Ești o jigodie de om, în orice circumstanțe, acum nu mai contează dacă Tudor a plecat cu tine cu forța sau de bună voie. Dacă spun că eşti om e chiar prea mult, eşti doar mizeria care rămâne după ce tragi apa. Ai paralizat cu frică părinţi iubitori care vroiau să facă viaţa mai bună pentru un copil cu o imaginaţie mai mare decât orizontul. Te provoc , dacă mai ai o fărâmă de umanitate şi vrei să îndrepţi lucrurile, să ieşi la lumină cu ce s-a întâmplat!” a scris acesta pe Facebook.

Reamintim că adolescentul prezintă următoarele semnalmente: 1,70 m înălţime, păr şaten, spre blond, ochi căprui, constituţie atletică şi nu prezintă semne particulare. La momentul dispariţiei, era îmbrăcat cu geacă bleumarin, blugi de culoare albastru deschis, iar în picioare purta încălţăminte sport, de culoare bej. La plecare nu şi-a lua cu el lucrurile personale, actul de identitate şi telefonul mobil. Oricine poate furniza infomații despre acesta este rugat să sune la numărul unic de urgență, 112.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More