Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Tudorel Toader demis. Eugen Nicolicea propus pentru Justiție

1 304

PSD și-a retras sprijinul politic pentru Tudorel Toader. Pentru postul de ministru al Justiției a fost propus Eugen Nicolicea.

Potrivit mai multor surse de știri precum Adevărul, Digi24 și Agerpres, Comitetului Executiv al PSD i-a retras sprijinul politic luiTudorel Toader. Motivul invocat este că acesta a refuzat să iniţieze ordonanţa de urgenţă care l-ar fi salvat pe Liviu Dragnea de problemele.

„Legat de opinia colegilor din cabinet, au adus în atenţia CEx mai multe acte normative care au stat foarte mult pe masa de lucru, pentru că nu a venit un răspuns de la Justiţie sau acel răspuns a venit întârziat”, au spus Vioricăi Dăncilă.

Totodată, deputatul Eugen Nicolicea este cel propus pentru Ministerul Justiției. Premierul României a mai declarat că așteaptă ca Tudorel Toader să-și înainteze demisia. „În CEx s-a votat demiterea lui Tudorel Toader, aș vrea să fie dublată și de o demisie. Sper ca dl Toader să-și dea demisia”, a declarat Viorica Dăncilă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. ICA spune

    Pleaca hotul, vine talharul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More