Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Tumoră de 20 de kilograme extirpată în premieră națională la Cluj

1 77

medicii-clujeni-opereaza-o-femeie-care-are-o-tumora-de-peste-20-de-kilograme

O echipă formată din chirurgi specialiști în oncologie, chirurgie generală și urologie, condusă de Mihai Lucan, șeful Institutului de Urologie și Transplant Renal din Cluj, va efectua în premieră în România o operație de extirpare laparoscopică a unei tumori gigantice.

Pacienta este o femeie de 38 de ani din Constanța, care până săptămâna trecută nici nu știa că are o tumoră de 20 de kilograme. Tânăra spune că inițial a crezut că doar s-a îngrășat, având întotdeauna probleme cu greutatea, pentru ca apoi să creadă că este însărcinată.

Abia joia trecută a aflat de fapt că este vorba despre o tumoră, după ce a făcut un ecograf. Asta pentru că numeroasele teste de sarcină făcute ieșeau negative.

După trei ore petrecute pe masa de operație a clinicii clujene, Carmen poate fi o femeie fericită. A scăpat în doar câteva ore de 20 de kilograme, intervenția chirurgicală fiind realizată cu succes.

Foto: citynews.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More