Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Turdean urmărit pentru lovituri cauzatoare de moarte, depistat de polițiștii clujeni

0 403

Săptămâna aceasta, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 195 de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

În perioada 23 – 29 martie, poliţiştii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române, au depistat 125 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 84 de minori.

De asemenea, au fost depistate 70 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 45 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 9 aveau mandate de arestare preventivă, 10 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar 5 aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate. O altă persoană era urmărit prin Interpol.

Direcţia de Investigaţii Criminale continuă activitățile de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, respectiv de clarificare a situaţiei persoanelor dispărute.

Printre cei depistați se află și un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Turda, care se sustrăgea arestării preventive pentru comiterea infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

Acesta a fost depistat de polițiștii din Cluj, la data de 23 martie, în Cluj-Napoca și a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Cluj.

În această săptămână polițiștii din Bihor au depistat un bărbat, de 21 de ani, din localitatea Sacadat, care se sustrăgea arestării preventive pentru comiterea infracțiunii de viol. Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Bihor.

Totodată, polițiștii din Olt au depistat, la data de 26 martie, în localitatea Islaz, județul Teleorman, un bărbat, de 21 de ani, din localitatea Gircov, care se sustrăgea arestării preventive pentru comiterea infracțiunii de ultraj. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Olt.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More