Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Turneu regional de volei pe plajă ”Cupa Pro Nutrition” la Mănăstirea – FOTO/VIDEO

0 168

Turneu regional de volei pe plaja Cupa Pro Nutrition - Omax Manastirea (1)

Baza sportivă Omax din Mănăstirea, de lângă Dej, a găzduit duminică turneul regional de volei pe plajă ”Cupa Pro Nutrition”, eveniment organizat de către Asociația Sportivă Omax Beach Volei.

Evenimentul sportiv de la Mănăstirea s-a disputat pe două grupe, una destinată echipelor înscrise în competiție, iar alta destinată amatorilor și meciurilor de ”old boys”. La acestea din urmă au participat alături de reprezentanți ai organizatorilor și foști jucători ai echipei de volei masculin Unirea Dej.

Distracția și buna dispoziție au fost la ele acasă duminică la Baza sportivă Omax. Meciurile au fost extrem de disputate, în timp ce spectatorii de pe margine făceau plajă sau se relaxau la soare. La pauza dintre meciuri, toți cei prezenți au primit din partea casei o delicatesă specialitatea casei, iepure la ceaun.

Turneul regional de volei pe plajă a fost organizat cu sprijinul Primăriei Comunei Mica și a sponsorilor, Pro Nutrition și Spera S H Impex.

Locul 3 la acest turneu a fost ocupat de echipa formată din Alin Mătieș și Alin Moldovan, locul doi a revenit echipei Răzvan Băcilă și Ionuț Moca, pentru ca marele trofeu să fie câștigat de echipa formată din Silviu Morar și Andrei Mihalescu.

La finalul competiției s-au acordat și diplome, medalii și cupe câștigătorilor, premierea fiind făcută de către primarul comunei Mica, Pavel Goron, viceprimarul Tiberiu Zelencz și reprezentantul sponsorului Pro Nutrition, Vasile Bambulea.

Baza de agrement de la Mănăstirea nu găzduiește doar întreceri sportive de amatori, ci este și destinația aleasă de tot mai mulți doritori de petreceri în aer liber, Conform proprietarului acesteia, Mircea Maxim, oricine poate închiria locația respectivă pentru organizarea unor petreceri de familie, zile de naștere sau acțiuni de genul ”team building”, fiecare dintre oaspeții bazei de agrement fiind tratat ca la el acasă.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More