Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Turneul național al trupei Compact B ajunge în martie și la Dej. Spectacolul ”După ani și ani” va avea loc la ARTA

0 656

Trupa Compact B pornește în primăvara acestui an într-un turneu național. Sub titulatura ”După ani și ani”, cei de la Compact vor susține concerte în mai multe orașe din țară, făcând în 12 martie un popas și la Dej.

Spectacolul de la Dej, organizat de Studio MagicStar, va cuprinde două momente, în deschiderea trupei Compact B, pe scena Centrului Cultural ARTA urmând să susțină un concert și Trupa Coco. Organizatorii promit un spectacol pe cinste, cu un sunet de calitate și jocuri de lumini la cele mai înalte standarde.

Bietele cu locuri rezervate pentru spectacolul de la Dej se pun în vânzare începând din 26 februarie, fiind disponibile la casieria Centrului Cultural ARTA Dej dar și la distribuitori autorizați. Pentru iubitorii muzicii Compact din Gherla, bilete se pot găsi la distribuitori autorizați (nr. de tel. 0745.127.970)

afis-concert-compact-dejPrețul unui bilet este de 50 de lei, însă pentru cei care achiziționează bilete până în data de 9 martie se acordă o reducere de 10%, prețul fiind de 45 de lei, urmând ca din 10 martie să se poată cumpăra bilete doar la prețul întreg de 50 de lei.

Compact B este formată din membrii fondatori Compact, Adrian Ordean, cel care a înființat Compact B în 1988, care îi are alături în trupă pe vechii săi colegi din perioada ‘88-‘96, considerată cea mai productivă din istoria formației: Leluț Vasilescu, Leo Iorga, ca invitat, membru fondator al grupului, Costi Cămărășan și Adrian ”Coco” Tinca.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More