Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”U” Mobitelco a pierdut finala Cupei României

0 49

După victoria entuziasmantă din semifinalele Final Four, contra campioanei României CSU Ploiești, ”U” Mobitelco nu a mai reușit un meci la fel de bun și în actul final al competiției, fiind dominată autoritar de Gaz Metan Mediaș. Gazul și-a trecut în palmares a doua Cupă a României din istorie, după 76-62 contra clujenilor.

Deși diferența de scor ar putea indica un meci strâns, realitatea de pe teren a fost alta. Gaz Metan Mediaș a defilat pe sub panou, s-a distrat în multe momente cu adversara și chiar a încercat să facă spectacol, pentru că scorul i-a permis acest lucru pe final.

”U” Mobitelco a reușit doar 7 puncte în primele zece minute, asta după ce medieșenii aveau deja un avans confortabil pe tabelă. Gaz Metan și-a mărit constant avantajul, iar înainte cu 10 minute de final avea 26 de puncte în față, ceea ce i-a permis să calmeze ofensiva. De acest moment au profitat clujenii, care au redus treptat din diferență, dar fără să amenințe în niciun moment victoria Gazului.

„U” Mobitelco BT – Gaz Metan Mediaș 62-76 (7-17, 18-27, 11-18, 26-14)

Marcatori:
„U” Mobitelco: Wright 15, Barnette 14, Nakic 11, Silvășan 9, Ross 6, Nikolov 4, Paul 3.
Gaz Metan: Krstanovic 16, Mitchell 14, Ivanovic 11, Dundjerski 9, Mandache 9, Shiloh 9, Nicoara 5, Lilov 2, Funar 1.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More