Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ucigașul pădurarului din Maramureș, prins după 10 luni

0 1.369

Ieri, 10 august, Procurorii Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului General l-au reținut pe bărbatul acuzat de ultraj (în modalitatea omorului săvârșit împotriva unui funcționar public care îndeplinește o funcție ce implică exercițiul autorității de stat, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu), tâlhărie calificată și uz de armă fără drept.

Potrivit unui comunicat transmis de Ministerul Public, este vorba despre bărbatul care a ucis un pădurar la data de 16 octombrie 2019, într-o zonă montană din Maramureș.

Cei de la Digi 24 notează faptul că procurorii au reținut că, în 16 octombrie 2019, în jurul orei 19:45, acuzatul se afla în Pădurea Rogozului pentru a fura lemne și a fost prins în flagrant de către un pădurar în cadrul Ocolului Silvic Strâmbu Băiuț.

Pentru a-și asigura scăparea, dar și pentru păstrarea bunului sustras, el l-a ucis prin împușcare pe pădurar cu arma aflată în acel moment în posesia și dotarea acestuia, au stabilit procurorii.

Bărbatul va fi dus azi în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More