Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Uioreanu și Pogăcean au părăsit în această seară Penitenciarul Gherla – FOTO/VIDEO

1 548

someseanul-Uioreanu penitenciar Marius Sabo

Fostul președinte al Consiliului Județean Cuj, Horea Uioreanu, și omul de afaceri clujean Vasile Pogăcean au părăsit în această seară Penitenciarul Gherla. Cei doi au ajuns acasă la Cluj-Napoca, unde vor sta în arest la domiciliu.

Curtea de Apel Cluj a dispus azi la prânz mutarea lui Horea Uioreanu de la Penitenciarul Gherla în arest la domiciliu. Curtea a respins contestația DNA împotriva încheierii judecătorului de cameră preliminară de la Tribunal, care a hotărât înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu pentru Uioreanu și afaceriștii Vasile Pogăcean și Ioan Bene. Acesta din urmă a fost eliberat mai repede ca urmare a unei cereri separate.

Horea Uioreanu a fost așteptat la ieșirea din penitenciar de primarul Gherlei, Marius Sabo, care l-a ajutat să-și care bagajele avute în închisoare. Fostul președinte al Consiliului Județean Cluj s-a urcat apoi într-un taximetru și a plecat spre Cluj-Napoca.

”În primul rând vreau să-mi văd familia și cei doiă băieți. Îmi doresc să fiu acasă și să am un pic de liniște”, au fost primele cuvinte ale lui Uioreanu în fața jurnaliștilor.

Întrebat dacă a urmărit ce se întâmplă pe scena politică, Uioreanu a spus că a fost mereu conectat: ”Am urmărit în continuu. Cred că am avut mai mult timp decât când eram liber. Am văzut tot, de la dezbateri până la tot”, a mai spus acesta, care a considerat campania electorală de până acum ca fiind una ”anostă”.

”Am votat și duminica trecută. E o campanie care nu are nicio legătură cu temele prezidențiale, în sensul că sunt alte teme în discuție decât cele prezidențiale”, a încheiat, chiar zâmbind, Uioreanu, scurta declarație în fața presei care l-a așteptat la ieșirea din închisoare.

Revenim cu mai multe imagini….

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Boss spune

    Gozerul isi permite huse si costume Boss, si altii n-au ce manca… Ar fi trebuit sa miroase aerul de afara, peste cel putin inca 20 de ani

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More