Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej: Au intrat cu mașina în stâlp FOTO/VIDEO

1 53

acc benzinarie Dej (3)

Trei persoane au fost rănite în această seară după ce un autoturism a intrat într-un stâlp la ieșire din Dej spre Bistrița.

La fața locului au intervenit în scurt timp echipajele de prim-ajutor pentru a acorda victimelor îngrijiri medicale.

Din câte se pare, un autoturism în care se aflau mai multe persoane a intrat cu putere într-un stâlp chiar la intrare în benzinăria R&R. Mașina s-a făcut praf iar pasagerii au fost răniți. Se pare că şoferul avea viteză.

În zonă a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică, chiar și restaurantul din zonă trecând pe generator. „S-a auzit o bubuitură puternică şi s-a luat curentul. De-abia după câteva minute s-au auzit strigăte de ajutor. Era un tânăr cu sânge pe faţă care ruga lumea să sune la 112”, a povestit un client din restaurant.

După ce au primit ajutor la faţa locului, victimele au fost transportate cu ambulanța la spital pentru investigații suplimentare.

La fața locului au ajuns și polițiștii de la rutieră dar și criminaliștii, care vor cerceta cauzele producerii accidentului.

http://www.youtube.com/watch?v=e0k0UsvcOp4

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More