Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Copil de 3 ani blocat în locuință, în Dej FOTO/VIDEO

0 73

blocat in locuinta Dej (2)

Un apel la 112 a anunțat astăzi, în jurul orei 11:30, că o persoană din Dej a rămas blocată într-o locuință de pe strada Aurora.

La fața locului s-au deplasat o autospecială din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej și polițiștii. Din primele informații primite de la fața locului, este vorba despre un copil de 3 ani care a rămas blocat în apartament. Mama copilului a ieșit din locuință, iar ușa s-a închis.

Cum minorul nu știe să deschidă ușa, mama a sunat la 112 și a cerut ajutorul pompierilor. Urmează ca militarii să găsească o soluție pentru a pătrunde în apartament.

ACTUALIZARE: Apartamentul se află la etajul III. Inițial, pompierii au urcat la etajul IV și au vrut să coboare cu coarda, dar apoi s-a solicitat intervenție unei a doua mașini cu scară.

Până la urmă, unul dintre pompieri a coborât pe o scară de la etajul IV și a intrat pe geamul de la bucătărie al apartamentului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More