Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

ULTIMĂ ORĂ: Persoană blocată în apartament la Cluj

0 26

Interventie pompieri fetita blocata in apartament Dej (6)

Un apel la 112 a anunțat în urmă cu puțin timp faptul că un locatar dintr-un bloc de pe strada Constantin Brâncuși nu mai răspunde la ușa și la telefon.

La fața locului  intervine în acest moment un echipaj SMURD și o autospecială de descarcerare. Vecini bărbatului spun că acesta este cunoscut cu probleme grave de sănătate, ei fiind îngrijorași că a pățit ceva.

ACTUALIZARE 14:50: Pompierii sosiți la fața locului au pătruns în apartamentul bărbatului pe un geam. Din păcate bărbatul în vârstă de 80 de ani a fost găsit  decedat. Medici ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic, constatând decesul.

ACTUALIZARE 15:00: ”Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 80 de ani a fost găsit decedat în propriul apartament de pe strada Constantin Brâncuși din Cluj Napoca. În urma verificărilor sumare, pe corpul acestuia nu au fost găsite urme de violență. Trupul acestuia urmează să fie transportat la Institutul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei’‘, a declarat pentru Someșeanul.ro Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj Simona Vîrci.

Stire in urs de actualizare...revenim cu detalii...
Foto:Arhiva Someseanul.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More