Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un angajat al ISU MM s-a împușcat

0 163

ilie pop sinucis Isu MM

Un bărbat din localitatea maramureșeană Vișeu de Sus s-a împușcat în inimă. Acesta era angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani, angajat al Detașamentului de Pompieri din localitate, a folosit o armă de vânătoare pentru a se sinucide. Trupul neînsuflețit a fost găsit în propria locuință de către cadre ale subunităţii. Acesta nu se prezentase la serviciu.

Conform anchetatorilor, bărbatul deținea legal arma.

Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care angajatul ISU MM a recurs la un asemenea gest, dar se bănuieşte că şi-ar fi luat zilele din cauza fostei soţii. Acesta avea doi copii, de 13 şi 18 ani.

La fața locului s-au deplasat criminaliști, procurori, dar și reprezentanți ai Serviciului Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase .

ACTUALIZARE

„Un subofiţer al Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus, din cadrul I.S.U. “Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş,  a fost găsit decedat, în locuinţa sa, în dimineaţa zilei de sâmbătă, 15.02.2014. Subofiţerul a fost găsit de către cadre ale subunităţii, care l-au căutat la domiciliu, pentru că nu se prezentase la serviciu în această dimineaţă. I.P.J. Maramureş a demarat o anchetă. Din primele cercetări, reiese că victima s-ar fi împuşcat în zona inimii, cu o armă de vânătoare proprietate personală, deţinută legal. Subofiţerul avea 45 de ani, iar la testările psihologice obligatorii a fost găsit apt pentru serviciu. Victima avea doi copii, de 13 şi 18 ani şi divorţase în anul 2013”, se arată în comunicatul ISU Maramureș.

Din câte se pare, bărbatul (Ilie Pop) a ales să-și pună capăt zilelor după petrecerea de majorat a fiului său. La petrecere ar fi avut o discuție mai aprinsă cu fosta lui soție, pe care încerca să o convingă să se întoarcă la el, după ce l-a părăsit pentru un alt bărbat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More