Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ultima săptămână aduce și a patra sinucidere la Cluj! S-a aruncat în fața trenului

0 54

electrocutati gara tren Dej CaseiuUn bărbat de 47 de ani, din Câmpia Turzii, s-a aruncat în fața unui tren de persoane. Primele informații arată că sinucigașul a decis să-și ia viața din cauza problemelor în dragoste. S-a întins pe calea ferată și a așteptat trenul, care l-a făcut bucăți.

Potrivit declarațiilor din anchetă, bărbatul nu se împăca cu gândul că iubita lui, cu 10 ani mai tânără, are un amant.

Telenovela dintre cei doi a ajuns la punctul în care bărbatul a cedat și s-a aruncat în fața trenului. Un apel disperat la 112 anunța că o persoană a fost ruptă în bucăți de roțile garniturii de tren, care circula pe ruta dinspre Cluj către București. Polițiștii l-au identificat pe bărbat, la câteva minute de la accident, scrie ZiarulClujean.ro.

Anchetatorii s-au deplasat în Gara Câmpia Turzii și după ce l-au audiat pe conductorul trenului au stabilit, fără dubii, că bărbatul a vrut să moară și pentru asta s-a întins pe linia de cale ferată.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului din Câmpia Turzii pentru necropsie.

Rămâne ca organele de cercetare să stabilească cu exactitate dacă clujeanul s-a sinucis din dragoste, așa cum arată primele informații.

Cazul nu este singular. Prima sinucidere din această săptămână a avut loc la Dej. Un bărbat a fost găsit spânzurat în baia locuinței sale. A doua sinucidere vine din Cluj-Napoca. O tânără, stundetă la UMF, originară din Paris, s-a spânzurat în apartamentul în care locuia cu chirie. A treia sinucidere vine din Pădurea Lombului, de la marginea orașului Cluj-Napoca. Un bărbat a fost găsit atârnând de creanga unui copac, iar acum bărbatul din Câmpia Turzii care s-a aruncat în fața trenului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More