Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ultima serie de preselecții la Dejenii au Talent – FOTO/VIDEO

0 174

Spectacolul-concurs Dejenii au Talent a ajuns la a treia și ultima serie de preselecții. Joi, 25 aprilie, juriul concursului a ales ultimii concurenți care se vor prezenta în faza semifinalelor acestui show local.

Seara a fost deschisă cu o trupă de micuți dansatori din Gherla, organizatorii pregătind la mijlocul spectacolului și un moment surpriză pentru publicul foarte numeros. Pe scenă a urcat Zoltan Martonoș, dejeanul care a ajuns până în semifinalele concursului național Românii au Talent. Zolee, a prezentat și la Dej un tablou uluitor realizat cu spray-urile sale, moment prezentat pentru toată sala pe videoproiector.

Dacă în precedentele ediții ale preselecțiilor am avut parte de mulți dejeni talentați, seria a treia a preselecțiilor a fost parcă mai săracă în reale talente. Au urcat totuși pe scenă la Centrul Cultural Arta din Dej câțiva concurenți talentați, care merită să meargă mai departe: Ștefania Lako Augustin și Andrei Grad cu dans de societate, Trupa Sincron din Gherla (Cătălin Maxim, Marius Ghemant, Emanuel Canka) cei trei prezentând un număr frumos de breakdance, Robert Lucaci a încântat cu jongleriile lui, Ioan Huzmezan a uluit pe toată lumea cu vocea sa în muzica populară, iar Adina Oros a dovedit încă o dată că Dejul poate oferi reale talente în muzica folk și nu numai.

Vedeți mai jos o selecție a momentelor artistice prezentate pe scenă în ultima serie de preselecții la Dejenii au Talent.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.522025387860233.1073741832.467241263338646&type=3

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More