Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ultimate Fighting Tournament 2017, la Cluj Napoca

0 66

Clubul Sportiv MMA Transilvania vă invită la cel mai incendiar show de arte marțiale în cușcă în data de 5 Mai 2017 la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca. Evenimentul va aduce în cușca de MMA cei mai buni luptători de Kickbox și MMA – Arte Marțiale Mixte din România. Sportivi din întreaga țară se vor lupta pentru 2 centuri importante și vor demonstra ce înseamnă cu adevărat sportul de contact.

Main-event-ul acestei ediții va fi meciul pentru Centura Transilvaniei la Kickbox discutat între Flavius Boiciuc de la Pretorienii Deva, deținătorul centurii și Cibu Adrian, câștigătorul Priamidei de calificare, de la Tengu Cluj. De asemenea, în cadrul Galei UFT 2017 se va pune în joc pentru prima dată, Centura UFT la categoria -77kg pe reguli de MMA, meci în care vor lupta Ion Surdu de la MMA Transilvania și Mihai Vasile Cătălin de la Maxx Gym Dinamo Ploiești.

“Suntem la un pas de a începe cea de a 6-a ediție a Galei UFT. Mă bucur să văd din ce în ce mai multe persoane interesate de aceste tipuri de sport care vin să își susțină favoriții. Ultimate Fighting Tournament a început dintr-o ambiție proprie de a le oferi sportivilor un eveniment dedicat care să reflecte frumusețea acestor sporturi de contact și de a face publicul să înțeleagă că MMA și Kickbox nu înseamnă doar luptă. Înseamnă antrenament, respect și eleganță; înseamnă strategie și multă muncă. Anul acesta am reușit să punem în joc două centuri importante și se anunță lupte extrem de intense. Sportivii sunt deja pregătiți și abia așteptăm să auzim gong-ul de start. Doresc pe această cale să mulțumesc publicului, și nu în ultimul rând și autorităților, Primăriei și Consiliului Local dar și Consiliului Județean Cluj, sponsorilor și tuturor partnerilor care au încredere în sportul din țara noastră, în special NTT Data care ne sprijină constant în activitățiile noaste.” – Sebastian Haidu, organizator.

Cei care nu și-au achiziționat încă bilet pot să își cumpere fie offline de la standul din Iulius Mall sau de la Sala Sporturilor Horia Demian, fie online de pe bilete.ro sau eventim.ro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More