Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

În ultimele 24 de ore pompierii militari maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a trei incendii

0 31

În ultimele 24 de ore pompierii militari maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a trei incendii izbucnite în Vișeu de Sus, Arieșu de Pădure și Băița. Pentru lichidarea incendiului din Vișeu de Sus, izbucnit la acoperișul unei clădiri, au acționat pompierii Secției Vișeu de Sus.

Flăcările au distrus circa 200 de metri pătrați din acoperișul de lemn și din planșeul de lemn al clădirii. Militarii Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian ” Baia Mare împreună cu pompierii Punctului de Lucru Șomcuta Mare au intervenit pentru lichidarea incendiului izbucnit în Arieșu de Pădure la o casă din lemn. Focul a distrus clădirea pe o suprafață de circa 32 de metri pătrați, mobilier și diverse aparate electrocasnice.

În localitatea Băița au intervenit pompierii băimăreni pentru a lichida un incendiu izbucnit la podul unei case. A ars circa 1 metru pătrat de perete din lemn.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More