Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ultimele cuvinte ale lui Dafinel înainte de accidentul care i-a curmat viața la Iclod: ”Numai nebunii ca mine conduc așa”

7 1.621

dafinel

Fost luptător, Dafinel Inăuan era extrem de popular în zona Gherlei și a localității clujene Iclod, de unde era. Sute de prieteni au rămas șocați la auzul veștii că Dafinel nu mai este printre noi, decedând într-un accident de motocicletă la Iclod.

Cu motocicleta proaspăt cumpărată cu doar o zi în urmă, cum spun apropiații, Dafinel a ieșit la o plimbare în viteză pe drumurile Clujului. De dimineață era la Dej, unde s-a întâlnit într-o benzinărie cu Marius Moldovan, prietenul și impresarul artistei Angela Rusu.

”Cred ca sunt ultima persoana cu care s-a intalnit Dafinel in viata.Eram in trecere prin OMV -Dej.Era la o pompa,alimenta.Am dat geamul in jos,l-am salutat si a venit la mine.Avea tel la ureche,vorbea cu o pers pe nume Simi.Presupun ca trebuia sa se intalneasca cu acea persoana.Am parcat in centrul parcarii din OMV,si l-am vazut in dreptul geamului meu,oprindu-se.Am deschis iar geamul si i-am spus:Eu nu as avea curaj sa conduc o motocicleta.El mi-a raspuns si cred ca a fost ultimele cuvinte din viata lui:NUMAI NEBUNI CA MINE CONDUC ASA….si a plecat….a plecat spre CERURI!!!Dumnezeu sa te odihneasca prieten drag!!!!!”, scrie Marius pe Facebook.

De la Dej, Dafinel a plecat în grabă spre Iclod. Unii martori povestesc că poliția îl surprinsese cu puțin timp înainte de accident circulând cu aproape 200 km/h.

În Iclod însă, după o curbă la stânga, Dafinel nu a mai putut stăpâni motorul. Surprins de manevra de oprire a camionului care circula în fața sa, ce urma să facă un viraj la dreapta, Dafinel nu a mai putut opri la timp. S-a izbit cu cel puțin 190 de km/h în spatele camionului.

Deși purta cască de protecție și echipament de motocicliști, Dafinel n-a avut nicio șansă la o asemenea viteză amețitoare. Capul lui s-a despicat pur și simplu în două, iar creierii i s-au împrăștiat pe o distanță de câțiva metri.

Încă de la momentul în care Someșeanul.ro a publicat știrea cu accidentul de la Iclod, mesajele de condoleanțe continuă să curgă pe rețelele de socializare.

Oamenii vorbesc despre Dafinel că era o fire rebelă, mereu pus pe nebunii, dar în schimb dădea dovadă de ”un caracter de milioane” și era un om ”cu suflet mare”.

Mai mult, ironia sorții face ca unii să creadă despre Dafinel că este un om norocos. Asta pentru că a scăpat miraculos cu viață în 2008, în urma unui accident rutier petrecut la Gherla. Atunci, BMW-ul în care se afla a fost practic rupt în două după impactul cu un stâlp, însă Dafinel a scăpat cu viață. A ieșit singur dintre fiarele contorsionate ale mașinii, care era doar un morman de fiare. Astăzi însă, se pare că norocul n-a mai fost de partea lui, setea de viteză curmându-i până la urmă viața.

Odihnă veșnică sufletului lui! Condoleanțe familiei și prietenilor!

accident mortal iclod motociclist 3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. Corci spune

  A trait ca un gunoi si a murit la fel

  1. Cristi Vancea spune

   In acel loc a taiat un om cu sabia acum cativa ani
   acum sa dus si el

 2. terente spune

  Daca si ala e echipament de motociclist eu sunt popa!Iar atata vreme cat nebuni ca el mor singuri pe drum nu e pacat,pacat e cand mai iau si nevinovati cu ei!Dar cu toate astea D-zeu sa-l ierte si sa-l odihneasca,acolo unde e el acum.

 3. Mihai vlas spune

  Ultime cuvinte au fost ” DA-MI CALUL CA TE OMOR !”

 4. Pateu spune

  Era un Ninja contemporan
  A iesit fortat la pensie figurantul acesta

 5. mona spune

  Dumnezeu intotdeauna face dreptate. Un jeg care nu se poate numi om si care a platit in sfarsit pt toate faptele de mizerie care le-a facut si pt care politia nu a fost in stare sa il faca sa plateasca.

 6. Glontu spune

  A mers sa cumpere un cal ca ii placeau animalele
  Proprietarul a cerut 2000 euro pe cal el a crezut ca il poate negocia prin metodele lui la 900 euro, nu a prea reusit
  Sa enervat apoi a urcat nervos pe motor
  In iclod a vazut un tir si a crezut ca e plin cu cai
  A vrut sa ii ia pe toti pentru el dar era inchisa usa si sa lipit de ea !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More