Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un adevărat arsenal de război descoperit în casa unui maramureșean

0 242

arma vanatoare

Un bărbat de 51 de ani din localitatea maramureșeană Moisei a fost reținut de polițiști, după ce aceștia i-au descoperit în casă șa la sediul firmei pe care o conducea un adevărat arsenal de război.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase împreună cu cei din Borşa şi Vişeu de Sus au efectuat ieri două percheziţii. Una a fost efectuată la domiciliul unui bărbat de 51 de ani din Moisei, iar cealaltă la firma acestuia din aceeaşi localitate. Poliţiştii au găsit o armă de tir, 231 cartuşe aferente, peste 3 kg carne ce pare a fi de vânat, precum şi trei capse iniţiere cu reufori.

Verificările poliţiştilor au stabilit că bărbatul nu este autorizat pentru a purta şi folosi arme şi muniţii şi nici pentru a efectua operaţiuni cu materii explozive.

Toate bunurile găsite au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi nerespectarea regimului materiilor explozive.

Bărbatul a fost reţinut şi apoi prezentat instanţei care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More