Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Un alt elev și-a pierdut viața după ce a fost atacat. Sergiu Trifu a fost victima colaterală

0 101

Un tânăr de 18 ani din Huedin a murit după ce un alt tânăr i-a dat cu spray paralizant în față la Balul Îndrăgostiţilor de Dragobete. Sergiu Trifu participa la petrecerea organizată de liceul Octavian Goga din Huedin. În urmă cu doar câteva zile un alt elev din România și-a pierdut viața după ce a fost înjunghiat în fața unui liceu din Târgoviște.

Din primele informații se pare că atacatorul este Ioan Horea Morcan, un tânăr de 28 de ani din Huedin, care este fiul unui preot ortodox. Tânărul a intrat în sala unde avea loc petrecerea liceenilor și la scurt timp după aceea a intrat în conflict cu un alt adolescent din cauza unei fete.

La un moment dat, fiul preotului a scos un spray paralizant, pentru a-și ataca adversarul, dar din greșeală l-a nimerit în față pe Sergiu Trifu, care se afla în apropiere, fără să aibă legătură cu scandalul.

Tânărul de 18 ani a inhalat gazul toxic și i s-a făcut rău. A ieșit afară din clădire pentru a-și reveni, însă a rămas inconștient în stradă, în fața unui magazin din localitate.

Din cauză că la fața locului nu a sosit în timp util o ambulanță, Sergiu a fost transportat la spital cu o mașină de poliție, însă medicii nu l-au mai putut salva, în ciuda manevrelor de resuscitare.

Autopsia a relevat faptul că elevul a murit din cauză că era alergic la spray-ul paralizant și a făcut infarct.

Ioan Horea Morcan, cel care a pulverizat cu spray paralizant, a fost dus în această dimineaţă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin unde este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More