Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un alt incendiu devastator în Maramureș. O gospodărie arde fără oprire – FOTO

0 831

Pompierii maramureșeni intervin în forță pentru a opri flăcările ce au cuprins o gospodărie.

Pompierii din Vișeu de Sus au intervenit pentru a opri flăcările ce au cuprins o întreagă gospodărie. Focul a mistuit tot în calea lui și amenință depozitele de lemn. Tot ce se vede e fumul negru care parcă vrea să acopere până și cerul.

Atât pompierii, cât și persoanele aflate la fața locului au intervenit cu mare curaj. Astfel extinderea focului a fost oprită, însă gospodăria nu a mai putut fi salvată. Au intervenit trei autoscpeciale și un echipaj SMURD. Două femei au fost preluate de EPA Vișeu și transportate la CPU Vișeu. Una dintre acestea a suferit un atac de panică.

Nu se știu deocamdată cauzele exacte ale incendiului.

ACTUALIZARE

Incendiul a pornit de la o magazie. Au ars magazia, un adapost de animale si o casa nelocuita. In total 165 metri patrati. Deoarce in vecinatate era un garaj, o constructie unde era o central termica si o magazie, incendiul s-a extins si la acestea” au declarat reprezentanții ISU Maramureș.

Sursa: ISU Maramureș

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More