Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un alt român şi-a pierdut viaţa în urma unui accident petrecut în Ungaria

0 33

biciclist lovit bunesti15

Un român a murit şi alţi doi au fost răniţi în urma unui accident rutier produs pe autostrada M7 din Ungaria, în direcţia Budapesta – Slovenia, atutoturismul în care se aflau aceştia intrând într-un camion care circula regulamentar, informează MAE.

„Consulatul General al României la Szeged a fost informat cu privire la producerea unui accident grav pe teritoriul Ungariei, pe raza localităţii Siofok, judeţul Somogy, în ziua de 1 septembrie 2013, în care au fost implicaţi 4 cetăţeni români. Oficiul consular a întreprins demersurile necesare pe lângă autorităţile ungare în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare referitoare la incident”, infomează MAE.

Conform datelor transmise, autoturismul condus de un cetăţean român circula pe autostrada M7, în direcţia Budapesta – Slovenia, când a intrat frontal într-un camion care circula regulamentar.

„Şoferul nu a fost rănit, însă, în autoturism se aflau alţi trei cetăţeni români, dintre care unul a decedat iar ceilalţi doi au fost răniţi. Oficiul consular păstrează permanent legătura atât cu cetăţenii români implicaţi în accident şi familiile acestora, cât şi cu autorităţile locale, şi este pregătit să acorde asistenţă consulară în limita competenţelor”, se mai arată în comunicatul MAE, preluat de Mediafax.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More