Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un ambulanțier din Dej, confirmat cu coronavirus

0 1.215

Un bărbat de 64 de ani, angajat al Stației de Ambulanță Dej, a fost confirmat azi pozitiv la testul pentru COVID-19.

Trei angajați ai Stației de Ambulanță Dej au fost testați ieri pentru noul tip de coronavirus, după ce au intrat în contact cu pacienți care ulterior au fost confirmați cu infecția cu COVID-19.

Pentru unul dintre aceștia, un ambulanțier de 64 de ani, rezultatul a venit azi pozitiv, astfel că acesta a fost transportat la un spital din Cluj-Napoca pentru tratament.

Deocamdată nu se cunoaște cu siguranță sursa contaminării, fiind posibil ca bărbatul să fi luat virusul ori de la un pacient, ori să fi contractat virusul din altă parte. Acesta era în concediu de o săptămână, însă a manifestat simptome specifice infecției COVID-19, având dificultăți respiratorii, astfel că a cerut să fie testat și i-au fost recoltate probe.

Pentru alți doi angajați, testați și ei după ce ar fi intrat în contact cu pacienți infectați, rezultatele au venit tot azi, dar sunt negative.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More