Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un aparat de aer condiționat, cauza unui incendiu în Baia Mare

0 67

incendiuOrizont

Din cauza unui aparat de aer condiționat defect, un bloc din Baia Mare a fost în pericol de incendiu. A ars un apartament, iar o persoană a fost rănită.

Dispeceratul I.S.U. Maramureş a fost anunţat astazi despre izbucnirea unui incendiu, la un apartament, pe strada Şcolii din Baia Mare.

La locul intervenţiei s-au deplasat în cel mai scurt timp militarii din cadrul Detaşamentului de Pompieri „ Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare, cu o autospecială şi Echipajul de Prim Ajutor din cadrul S.M.U.R.D.

Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că exista pericolul ca incendiul să se propage și la celelalte apartamente, doar acţiunea lor promptă evitând extinderea flăcărilor în întreg blocul.

În urma incendiului a rezultat o victimă, care avea arsuri de gradul I şi II pe aproximativ 4% din suprafaţa corpului, în special la nivelul feţei şi al membrelor superioare. Echipajul de prim ajutor a transportat victima la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

De asemenea, în urma incendiului a ars un aparat de aer condiţionat, din cauza căruia se pare că a pornit incendiul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More