Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un aspirator profesional pentru un hotel impecabil

0 1.904

Importanța curățării riguroase a covoarelor din spațiile frecventate zilnic de către un număr mare de persoane, precum în cazul hotelurilor, este subestimată, de foarte multe ori. Covoarele murdare pot avea un impact mai mare asupra clienților și a angajaților, decât s-ar putea aștepta cineva.

Un hotel care își dorește să-și păstreze o imagine bună în fața vizitatorilor ar trebui să se preocupe nu numai de aspectul întregii clădiri, ci și de detaliile care pot afecta sănătatea oamenilor. Probabil că încă nu realizezi, însă un aspirator profesional îți poate aduce un mare serviciu afacerii tale și iată de ce:

O curățenie riguroasă atrage păreri pozitive

Nimic nu este mai încurajator decât un hotel îngrijit, de a cărui curățenie se ocupă în permanență cineva. Nu doar că toți clienții vor veni cu inima deschisă pentru a se caza într-un astfel de loc, dar și angajații vor lucra mai cu spor atunci când vor vedea că munca lor dă roade și că atrage păreri pozitive din partea vizitatorilor.

O cameră de hotel cu pardoseala și covoarele murdare nu ar atrage pe nimeni și, pentru că orice proprietar își dorește eficiență și rapiditate din partea echipamentelor de curățenie pe care le folosește, ar trebui să mergi pe varianta unui aspirator profesional. Vei putea să cureți întregul hotel rapid și ușor, iar camerele vor sclipi la final.

Covoarele vor avea cât mai puțin de suferit

Covoarele murdare sunt îmbâcsite de particule fine, abrazive, care pot dăuna aspectului lor de-a lungul timpului. Un aspirator profesional cu abur îți va permite să cureți în profunzime covoarele și, pe deasupra, să le păstrezi culoarea intactă pentru cât mai mult timp. Nu uita! Aerul din orice cameră este influențat de foarte mulți factori, inclusiv de starea în care se află covorul. Dacă acesta este foarte deteriorat și plin de praf, aerul din camere va fi mult mai greu respirabil, lucru care nu ar fi pe placul vreunui client.

De asemenea, covoarele găzduiesc în țesătura lor un număr mare de acarieni și alergeni, care pot fi eliminați cu ușurință cu ajutorul unui aspirator profesional cu abur. Așadar, pe lângă aspectul final al camerei, te vei asigura și că sănătatea clienților nu este pusă în pericol în niciun fel.

Economisești bani pe termen lung

Cu toate că pe moment poate că nu pare așa, un aspirator profesional te ajută, de fapt, să economisești bani pe termen lung. Un aspirator profesional este construit să funcționeze pe perioade lungi de timp, astfel încât să poată face față suprafețelor extinse ce trebuie curățate într-un hotel.

De asemenea, întrucât un astfel de aspirator dispune de beneficiile oferite de folosirea aburului, consumul de apă și de produse chimice de curățenie va fi redus într-un procent impresionant. De aceea, în timp, cheltuielile făcute în momentul achiziției vor fi recuperate.

Un aspirator clasic ar necesita reparații mai des decât un aspirator profesional, iar un rezultat final impecabil va fi mult mai greu de atins prin intermediul celui clasic. Doar o privire de ansamblu te poate ajuta să obții un hotel sclipitor, de la care toți clienții să plece cu recenzii pozitive și cu cele mai mari satisfacții.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More