Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un autotren încărcat cu butelii a măturat tot în cale și s-a oprit într-o casă – FOTO

0 76

Un accident spectaculos, ce se putea transforma într-o mare tragedie, s-a produs luni după-amiaza pe DN 17, pe raza localității bistrițene Șieu Măgheruș, unde un autotren plin cu butelii a intrat într-o casă.

Din fericire, autotrenul transporta butelii de oxigen goale. Potrivit anchetatorilor, autotrenul a părăsit carosabilul, din motive încă necunoscute, iar mastodontul a rupt un stâlp de electricitate și o țeavă de gaz, după care s-a izbit de o casă de locuit de pe marginea șoselei.

La locul indicat au fost direcționate de urgență grupa operativă a ISU Bistrița – Năsăud, o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD.

”Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar prin măsurile luate de echipajele de intervenție, toate riscurile au fost eliminate”, informează ISU Bistrița.

Persoanelor care locuiesc în casa afectată și în cele două case alăturate le-a fost restrictionat preventiv accesul în locuințe, traficul a fost blocat temporar, efectele scurgerilor de combustibil din rezervorul fisurat au fost înlăturate și autovehiculul a fost stabilizat pentru a nu face balans. Buteliile urmează să fie preluate de către alt mijloc de transport al companiei aparținătoare.

Circulația a fost blocată pentru aproape o oră, după care traficul s-a desfășurat alternativ, pe un singur sens de mers, mașinile fiind dirijate de echipaje ale poliției rutiere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More