Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un autoturism reclamat ca fiind sustras a fost identificat în scurt timp de poliţişti, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea

0 45

La data de 3 decembrie, un bărbat de 47 de ani, din Tureac a sesizat prin Serviciul Unic de Urgenţă 112 faptul că, persoane necunoscute i-au sustras autorurismul.

În aceeaşi zi, în urma verificărilor şi activităţilor specifice efectuate cu operativitate de către poliţiştii de investigaţii criminale, a fost identificat autoturismul reclamat ca fiind sustras, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea.
În momentul identificării, autoturismul, înmatriculat în Spania, se afla în posesia proprietarului spaniol. Acesta l-a închiriat unui cetăţean român, care l-a înstrăinat fără drept.

Autoturismul a fost ridicat şi indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, în vederea clarificării situaţie de fapt, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More