Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un avion ce a decolat de la Cluj a făcut cale întoarsă din cauza unei defecțiuni

0 70

avion tarom

O cursă Tarom ce a decolat joi de pe aeroportul din Cluj-Napoca a fost întoarsă din drum după ce piloții au sesizat unele probleme la bordul aeronavei. Avionul trebuia să ajungă la București.

Avionul venise dimineață la Cluj-Napoca din capitală, urmând să se întoarcă al București în jurul prânzului. Piloții au sesizat unele defecțiuni tehnice și comandantul aeronavei a decis ca avionul să se întoarcă pe aeroportul din Cluj-Napoca. Cei 48 de pasageri aflați în avion au fost evacuați în siguranță.

“Compania TAROM anunță o neregularitate de zbor pe cursa ROT642 Cluj Napoca —București. În urma unor avertizări la bordul aeronavei ATR 42-500, comandantul a decis revenirea pe aeroportul din Cluj-Napoca.

Regretăm situația creată, însa prioritatea companiei TAROM este de a oferi pasagerilor săi călătorii sigure.

Cei 48 de pasageri ai cursei ROT642 vor fi reprotejati astfel: 33 de pasageri pe cursele ROT652 Cluj Napoca — București 13:45 și ROT 644 Cluj Napoca — București 14:30, urmând ca restul de 15 pasageri să fie reprotejați pe cursa ROT648 Cluj Napoca — București 19:00”, precizează compania aeriană într-un comunicat de presă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More