Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

UPDATE: Un băiat de 13 ani a dispărut din Gherla – A fost văzut la Dej FOTO

1 59

Un băiat de 13 ani din Gherla a dispărut de acasă de două zile. Ultima dată a fost văzut în 26 martie, când a plecat dimineața de acasă și nu s-a mai întors. Părinții au sesizat poliția, care face apel la oricine îl cunoaște sau îl vede să sune imediat la 112.

UPDATE: Conform unui cititor al Someșeanul.ro, copilul ar fi fost luat de o mașină de ocazie de la Gherla și adus la Dej, unde a fost lăsat în benzinăria OMV. Potrivit acestuia, băiatul era în jurul orei 10:30 la ocazie, la ieșire din Gherla spre Dej. L-a dus cu mașina până la intrare în Dej. Copilul ar fi spus că este elev la Dej și că merge la școală.

Potrivit adjunctului Șefului de Poliție al Municipiului Gherla, comisar șef Ioan Gurzău, copilul ar fi fugit de acasă marți. Băiatul avea probleme la școală, a lipsit două săptămâni de la cursuri și după ce mama lui a descoperit absențele copilul s-a speriat și ar fi fugit de acasă. Se pare că minorul ar fi avut și ceva probleme medicale în ultima perioadă, suferind recent o cădere psihică, dar care ar fi putut recidiva.

Poliția Municipiului Dej a efectuat căutări atât ieri cât și azi în zonele unde ar fi putut merge minorul. Urmează să cerceteze și posibilitatea ca acesta să fi plecat din localitate, dar mai întâi polițiștii vor urmări dacă a fost surprins de camerele de supraveghere din benzinărie.

Anunțul IPJ Cluj

La data de 26 martie 2013, Poliţia municipiului Gherla a fost sesizată cu privire la faptul că SZILAGYI DAVID DANIEL de 13 ani a plecat de la domiciliu din data de 26 martie 2013, ora 7.30, şi nu s-a mai întors.

Semnalmentele persoanei dispărute: Înălţime 1,75 m, greutate 70 kg, constituţie atletică, faţa ovală, ochii căprui, nasul drept, buzele subţiri, bărbia rotundă, tenul alb, părul şaten.

În momentul dispariţiei, minorul era îmbrăcat cu o geacă tip fâş de culoare roşu cu albastru, pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, în picioare purta o pereche de ghete din piele de culoare maro. Purta asupra sa o geantă tip laptop în care avea caietele şi manualele şcolare.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More