Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un bărbat din Cluj accidentat grav un pieton și a fugit de la fața locului

0 45

someseanul-betiv ambulanta gherla

Poliţiştii au reuşit, în scurt timp, identificarea în trafic a unui conducător auto care ar fi fost implicat într-un accident rutier grav şi care ar fi părăsit locul accidentului imediat după producere.

La data de 31 ianuarie, în jurul orei 9:30, pe strada Dâmboviţei, din cartierul clujean Mărăşti, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea gravă a unei persoane.
Un bărbat de 29 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dâmboviţei, a surprins şi accidentat un pieton.
Pietonul, un bărbat de 42 de ani, din Cluj-Napoca, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nemarcat ca trecere pentru pietoni.
În urma impactului, pietonul ar fi fost accidentat grav, iar conducătorul auto, ar fi părăsit imediat locul accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie.
Poliţiştii, sosiţi de îndată la faţa locului, au identificat o plăcuţă de înmatriculare, care s-ar fi desprins, în momentul impactului, de pe autoturismul implicat în accident.
Astfel, s-a dat în urmărire autovehiculul, iar la scurt timp a fost identificat în trafic.
Conducătorul auto a fost depistat de către poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie, pe Calea Turzii, după circa 30 de minute de la producerea accidentului.
Bărbatul de 29 de ani, observând echipajul de poliţie, şi-a schimbat direcţia de deplasare şi nu s-a oprit la semnalele acestora. Poliţiştii au pornit în urmărirea lui şi după circa 1 km distanţă, au reuşit blocarea acestuia în trafic.
În acest context, conducătorul auto ar fi coborât din autoturism şi ar fi încercat să fugă, însă poliţiştii l-au imobilizat rapid.

Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe 1 Cluj-Napoca, pentru recoltare probe biologice. Bărbatul prezenta un comportament nefiresc, fiind incoerent la momentul depistării.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor ce se impun.

Foto: Arhiva Someseanul.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More