Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un bărbat din Maramureș a dispărut de patru zile în Londra

0 42

vasile belea

Aflat în vizită la fiul său în Londra, Vasile Belea, un bărbat de 63 de ani din Maramureș, s-a pierdut în metroul londonez și este de negăsit de patru zile.

Bărbatul a fost văzut ultima oară în stația Stockwell, din sudul Londrei, marți, 14 ianuarie, la ora 10.00. Fiul său, Ciprian Belea, a urcat într-un tren de pe linia Victoria, spre nord, dar ușile s-au închis înainte ca tatăl său să se urce în metrou.

Vasile Belea se afla în Londra dinainte de Crăciun, pentru a petrece sărbătorile alături de fiul său și familia acestuia. Marți, chiar de ziua lui, bărbatul a fost la biserică și apoi urma să se întoarcă acasă la fiul său cu metroul.

„El nu a fost niciodată în Londra, nu poate vorbi limba engleză și nu a mai călătorit cu metroul. Probabil că este speriat și singur. Dacă cineva îl vede, îl rugăm să anunțe poliția. Soțul meu s-a întors în Stockwell, dar socrul meu dispăruse. Este înfricoșător”, a declarat pentru Daily Mail nora dispărutului.

Vasile Belea are peste 1,80 metri, părul grizonat și trebuie să se întoarcă în România la sfârșitul acestei luni. Purta blugi, un sacou lung, negru și o pălărie neagră, la momentul dispariției.

Are bani la el și un card Oyster, dar este bolnav de artrită și nu are medicamente asupra sa. Oricine îl vede, este rugat să sune la poliție, la 999 sau la Persoane Dispărute, la numărul 116 000.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More