Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

VIDEO – Un bărbat s-a înecat la Chiuza, încercând să-și salveze copilul de la moarte

0 418

Echipajele de pompieri caută în zona lacului din Chiuza un bărbat care s-ar fi înecat.

Forțele de intervenție au fost alertate în jurul orei 14:50 că o persoană ar fi dispărut în zona lacului din localitatea bistrițeanî Chiuza. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 32 de ani. Există posibilitatea ca acesta să se fi înecat în zona balastierei de la Chiuza.

La fața locului intervin un echipaj de pompieri cu barca și un echipaj de prim ajutor de la Beclean.

ACTUALIZARE

Potrivit ISU Bistrița/Năsăud bărbatul a fost găsit, din păcate fără semne vitale. Este extras din apă și va fi predat celor de la Medicina Legală în vederea necropsiei.

Omul muncea în Franța și revenise de curând în țară. Trupul fără viață a fost găsit de pompieri după aproape patru ore de căutări.

Întors de curând în ţară, bărbatul a ieşit cu apropiaţii la un grătar pe marginea unui lac din localitatea Chiuza. După ce au mâncat şi au băut, acesta s-a hotărât să facă o baie în lac cu unul dintre copiii săi, în vârstă de nouă ani. La scurt timp, cei de pe mal au auzit strigăte de ajutor.

Cumnata victimei: “O venit cu copilul lui în braţe, o înotat cu el în braţe şi el nu o mai putut să mai înoate şi l-o lăsat pe copil în apă şi el s-o lăsat jos la fund.”

În ajutorul său a sărit fratele, care nu a mai reuşit, din păcate, să dea de urma bărbatului. Atunci au sunat la 112.

După patru ore, pompierii au reușit recuperarea trupului bărbatului din apă, iar medicii au fost nevoiți să constate decesul. Bărbatul era căsătorit și avea acasă trei copii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More