Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un bărbat și trei minori din Bistrița-Năsăud, cercetați după ce un câine a mușcat un turist polonez

1 81

sfasiat de caini

Un turist de origine poloneză, aflat într-o drumeție în Munții Rodnei a depus plângere la poliție după ce a fost mușcat de un câine de la o turmă de oi.

Incidentul s-a petrecut în dimineaţa zilei de 17 august, în timp ce polonezul se afla în calitate de turist în Munţii Rodnei, în locul numit ,,Între Izvoare”, situat pe raza comunei Maieru. Acesta a depus plângere la poliție a doua zi, spunând că a fost muşcat în zona piciorului stâng de către un câine lăsat nesupravegheat.

La scurt timp, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat trei minori, cu vârste curpinse între 12 ani şi 15 ani, din comunele Coşbuc şi Salva, bănuiţi că în timp ce însoţeau o turmă de oi, ar fi lăsat nesupravegheat câinele, se precizează în comunicatul IPJ Bistrița-Năsăud.

Faţă de proprietarul câinelui, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Coşbuc, şi cei trei minori cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,Neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, dacă atacul a avut loc”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Eutanasiati Maidanezii spune

    Sa faca puscarie acesti nenorociti , e plin orasul de zoofili .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More