Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un bilet de adio găsit pe malul lacului Tarnița a pus polițiștii pe jar

0 77

Un paznic de la barajul Tarnița a găsit miercuri pe malul lacului un ursuleț de pluș de care era legat un bilet de adio. Omul a alertat imediat poliția, care ia în calcul varianta unei sinucideri.

Biletul a fost predat la Poliția Gilău, care a deschis imediat o anchetă.

„Avem în vedere toate persoanele dispărute în ultima vreme. Noi am fost anunțați de către paznicul barajului Tarnița cu privire biletul găsit. Verificăm dacă este vorba despre o înscenare sau dacă este o sinucidere”, au oamenii legii.

Potrivit anchetatorilor, biletul a fost scris de o femeie, care nu își dezvăluie identitatea și nici pe cea a destinatarului biletului de adio.

Redăm mai jos conţinutul biletului de adio găsit pe barajul de la Tarniţa:

„Am decis să plec în urma calvarului prin care am trecut în ultimele 10 luni din viaţă. Nu vreau să fiu judecată nici compatimită pentru acea perioadă. Povestea e pe scurt. După ce l-am cunoscut am aflat de problemele lui ilegale, a urmat două leşinuri, mi-am pierdut mama în luna ianuarie. Atât de importante au fost problemele lui pentru mine încât nu mi-am plâns mama la capătul sicriului, am preferat să stau lângă omul care credeam că mă iubeşte aşa cumn mi-a jurat la început. De puţin timp şi-a arătat adevărata faţă şi caracterul mizerabil. Nu am mai suportat şi am cedat. Nu dau nume pentru că nu doresc spre deosebire de el, să-i încurc viaţa.

P.S. Dacă îl găsiţi daţi-i ursuleşul şi spuneţi-i că îl iubesc!”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More